Samen maken we het verschil!

Candor

Candor

Omdat we geloven in duurzame projecten werden we ook partner van Bwoods.

B Robots Groot

B_Robots

Bij B_Robots kozen ze bewust een duurzaam eindejaarsgeschenk voor hun klanten. Naast een mooi, groen pakket kreeg elke klant ook een boom cadeau !

Jo van B_Robots kijkt enthousiast terug naar deze actie; "Bwoods geeft ons de kans om lokaal, sociaal en ecologisch te ondernemen. De respons van onze klanten op de actie met Bwoods was overweldigend: iedereen reageerde enthousiast en positief” Neem zeker een kijkje op www.b-robots.be

The Extra Smile Groot

The Extra Smile

Als ondernemer met een hart voor de natuur zorgen we niet alleen voor duurzame kledij, maar planten we bomen aan via onze marketing acties en dit samen met Bwoods.

Building With Nuts Klein

Building With Nuts

Met onze ecologische en compacte bouwontwerpen willen wij mensen ervan bewust maken dat compact wonen hand in hand gaan met comfort en kwaliteit.

The Rent Company Groot

The rent company

Bij The Rent Company Belgium hebben we een hart voor de natuur. Duurzame ontwikkeling, aandacht voor het milieu en verantwoordelijk omgaan met onze planeet, staan voor ons hoog op de agenda.

BUDERUS

Buderus (Bosch Thermotechnology nv)

Bij Buderus engageren we ons niet alleen voor het milieu en de ontwikkeling van hernieuwbare technologieën maar we zijn, als onderdeel van de Bosch Groep al sinds 2020 volledig CO2-neutraal. Ook in de komende jaren blijven wij actief investeren in de energie-efficiëntie van onze fabrieken en gebouwen.

Powerstation RGB POS

Powerstation

Powerstation beoogt een vlotte en gebruiksvriendelijke overgang naar duurzame mobiliteitsoplossingen. Het limiteren van onze impact op de planeet zit diep verankert in onze bedrijfsdoelstellingen.

Bwoods gebruikt cookies om u een betere gebruikerservaring te bieden. Door deze website te gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.